MENÜ
 
Ausztrál Nagydíj, ahol az élmenők kiesnek
Érdekes versenynek néztünk elébe a melbourne-i Albert Parkban. A világbajnoki tabella két éllovasa, Schram Balázs és Bódi László is feladta a mai futamot.
Vargyas Benjámin a ForceIndiával és kellő kitartással az első helyen ért célba, így 25 pontot szerezve megelőzte Bódi Lászlót az összetettben és jelenleg a 2. helyen áll.
Nagy meglepetést Márkus Ferenc okozott, aki a 2. helyre hozta be ma a Ferrarit, így a szezon során először sikerült pontot szereznie. Mögötte Till Krisztián (McLaren) és Szabó László (Sauber) futott be. Az 5. helyen a másik ForceIndiával Udvardy Zsolt haladt át a célvonalon, aki a verseny elején Szabó Ádámmal, majd később Maháti Sándorral folytatott harcot. Végül Ádám a 6., Sanyi a 7. helyen ért célba.



Schram Balázs nyerte a szezonnyitó Maláj Nagydíjat!
A RedBull Racing pilótája 11 másodperces fölénnyel nyert a McLarenes Bódi László előtt. Balázsnak nem volt egyszerű dolga Lacival és a Ferrari pilótájával, Bennel sem. A 4. 5. 6. helyen az egész futam alatt szoros csaták folytak, melyből Szabó László (Sauber) került ki győztesen. Őt a 2 Lotus pilótája követte, Zérci László (5.) , Kevin Kelemen (6.) sorrendben. A 7. egyben utolsó helyen, a mezőnytől igencsak lemaradva Udvardy Zsolt a ForceIndiával ért célba. A futamot a Sauberes Maháti Sándor és a Mercedes pilótája, Ritter Péter nem fejezte be, azonban a 8. és 9. helyezésért járó pontokat megkapják.
A következő futam helyszíne: Monaco.

Hírek

  • Partnerek










     
     
     

     

     
     
Asztali nézet